Pengunaan akaun syarikathilna.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

My Skinfitness Complexion Booster

My Skinfitness Complexion BoosterHOW TO FEEL 10 YEARS YOUNGER?

Our Anti Aging Serum function as : 

Skin Booster Serum
Natural Skin Booster
Skin Firm Booster


HAVE TRY BEFORE AND STILL FAIL?


Do you know that 80% users of Anti Aging, Skin Booster and Skin Firm Serum FAILS
not because of that products themselves, but THE WRONG PRODUCTS CHOOSING!

Further more, do you know that most of Anti Aging products are NON HALALMy Skinfitness Complexion Booster

THIS PRODUCT IS

1. Made of 100% Plant Base Resources and Certified by World Vegan Associations

      


2. Certified Halal by JAKIM of Malaysia

 


Reverse the sign of aging naturally and maintain a radiant, youthful look with innovative anti-aging and wrinkle solution from Paul Penders.

All Paul Penders products are certified by AVA and EWG


  

Tiada penjagaan kulit lain di pasaran menggunakan gabungan rumpai laut dari Laut Caribbean yang hening dari kekotoran . Rumpai laut (seaweed) dari laut berhampiran Panama dan Mujonso (daun pahit) sangat sesuai untuk hasil anti penuaan. 
.
Produk Paul Penders adalah 100% vegetarian, organik dan semula jadi . Paul Penders memastikan hanya produk yang paling tulen dan terbaik digunakan untuk menyuburkan kulit manusia dengan apa sifat yang alam ini boleh tawarkan.

+ 2. Berapa lama sebelum kulit saya mula bertambah baik?
.
Kajian klinikal menunjukkan bahawa kulit mula bertambah baik serta-merta selepas sapuan pertama. Peningkatan tekstur kulit dijangka berlaku pada minggu pertama dengan sapuan setiap hari.

+ 3. Apa yang boleh dijangkakan selepas menggunakan My SkinFitness Complexion Booster?
.
Secara segera menegangkan muka apabila kali pertama sapuan. Selepas 1-2 minggu sapuan , bintik-bintik noda hitam dan tanda parut yang jelas kelihatan lebih pudar. Penggunaan secara berterusan akan menegangkan kulit, tona sekata, dan menyerlahkan keceriaan wajah.

+ 4. Adakah produk Paul Penders ini mengandungi wangian tiruan?
.
Paul Penders menggunakan ekstrak botani yang tulen dan semula jadi. Tiada bahan kimia atau wangian sintetik ditambah.

+ 5. Apakah dasar ujian haiwan Paul Penders?
.
Kami betul betul tegas pada dasar sesetengah pihak yang mahu ujian dilakukan pada haiwan demi untuk lakujual kosmetik dan produk penjagaan kulit . 
.
Pengasas kami, Paul Penders, telah disingkirkan daripada negara asalnya, Belanda, kerana enggan untuk menguji produk penjagaan kulit kami keatas haiwan. 
.
Ini menunjukkan bagaimana firma Paul Penders percaya bahawa haiwan tidak perlu mati . Haiwan tidak perlu dikorbankan untuk kecantikan dan keuntungan semata mata.

+ 6. Apakah produk Paul Penders mengandungi bahan pengawet?
.
Pengawet memang diperlukan untuk membantu produk penjagaan kulit kekal segar dan bebas daripada pembiakan bakteria yang tidak diingini. Memang kami gunakan pengawet pada mana yang perlu. 
.
Untuk mengekalkan keberkesanan produk, kami gunakan gabungan adunan yang dibuat daripada vitamin A, C, dan E, asid sorbik, kayu manis dan ekstrak limau gedang.
.
Our Anti Aging Serum   o  Skin Booster Serum  o  Natural Skin Booster o  Skin Firming Booster


ALAMI KEBERKESANNYA

HUBUNGI KAMI SEKARANG 

  

018-2807360


Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini